het project

Het project Hart van Made ontvouwt zich rondom de voormalige kerk De Bernardus waarin het nieuwe sociaal-culturele dorpshart van Made gevestigd zal worden.
De voormalige kerk met alle daarin gevestigde functies ligt letterlijk centraal in het nieuwe Hart van Made. Het gebied krijgt nieuwe vitaliteit en wordt een plek om te wonen, te ontmoeten en te genieten van het groene park. In de directe nabijheid van de winkelstraat en diverse voorzieningen is dit de ultieme plek om centraal en in het groen te wonen.
PARKWONINGEN
PATRONAATWONINGEN
KLOOSTERAPPARTEMENTEN
RESIDENTIE DE PASTORIE

Ontdek het hart van made

patronaatwoningen (verkocht)

De Patronaatwoningen zijn allemaal gelegen aan een autoluw hof met een groen park dat door de hoge raampartijen lijkt door te lopen tot in jouw woning. Of je nu een overzichtelijk Appartement of een Maisonnette met meer woonlagen verkiest.
Bekijk patronaatwoningen

Parkwoningen

Pal aan het park verschijnen binnenkort twee verrassend flexibele Parkwoningen. Waar de charme van het verleden samensmelt met het comfort van vandaag voelt elke dag als een picknick in het park. Of je nu kiest voor een linker- of rechterwoning.
Bekijk parkwoningen

Klooster appartementen

In de sfeervolle Klooster Appartementen sta je met één been in het levendige dorpsleven terwijl je aan de andere zijde geniet van de rust van een besloten hof. Trakteer jezelf op een terrasje voor de deur of trek je terug op jouw eigen balkon.
Bekijk Klooster appartementen

Residentie de Pastorie

In de stijlvolle Residentie de Pastorie heb je de juiste ruimte en tijd om je volledig over te geven aan jouw passies. Een gastronomisch thuisdiner met vrienden of een fijne zondagmiddag met de boekenclub, er is alle plaats voor.
informatie volgt

De planning

Hart van Made bestaat uit verschillende deelprojecten. Hieronder is schematisch weergegeven wanneer welke delen in verkoop gaan en wanneer de bouwperiode wordt verwacht.
Start verkoop Patronaatwoningen
Kwartaal 2 2023
Start bouw Patronaatwoningen
Kwartaal 2 2023
start verkoop Klooster appartementen
Kwartaal 1 2024
oplevering patronaatwoningen
Kwartaal 1 2024
sloop Oude mayboom pand
Kwartaal 2 2024
start bouw Klooster appartementen
Kwartaal 3 2024
start verbouwing Residentie DE pastorie
Kwartaal 3 2024
oplevering Residentie De pastorie
Kwartaal 2 2025
oplevering Klooster appartementen
Kwartaal 2 2026

Het kloppend hart van Made

De historische Bernardus vormt straks het stralende middelpunt van Hart van Made. De activiteiten van het verenigingsleven die momenteel plaatsvinden in het cultureel centrum de Mayboom, krijgen in het plan Hart van Made een plek in de kerk, waardoor je in de parkomgeving rondom een prettige levendigheid ervaart. Zo wordt de kerk met recht het sociaal-cultureel dorpshart van Made, waar nog vele generaties van gaan genieten!

wat ‘n heerlijkheid!

Zoals het een echt Brabants dorp betaamt, is de horeca ruim vertegenwoordigd in Made. Vanuit Hart van Made trakteer je jezelf binnen 5 minuten op een terrasje op het gezellige plein aan de andere kant van het park. En voor die snelle hap hoef je ook niet ver, er zijn in de buurt sfeervolle eetgelegenheden en cafés. Dat is pas warm thuiskomen in Hart van Made.

Breda bouw
staat erachter

Breda Bouw is een deskundig en vooruitstrevend bouwbedrijf dat sinds 1978 bestaat. Onze projecten bevinden zich in de woningbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Breda Bouw heeft mooie, complexe en bijzondere werken gerealiseerd.
Onze organisatie is groot genoeg om grote complexe projecten deskundig en volledig uit te voeren, maar ook zo compact dat snel geschakeld kan worden. Met de opgebouwde kennis en ervaring is Breda Bouw in staat mooie projecten te realiseren.
Meer over breda bouw

Blijf op de hoogte

Het project ontwikkelt zich in de komende maanden verder. We houden je graag op de hoogte van de updates, mijlpalen en verkoopinformatie. Wil je hiervan als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je dan via het inschrijfformulier in.
inschrijven